Live stream www.vlissingenwebcam.nl

 Travel & Events / Posted 4 years ago / 323 views

Online 24/7

Ontstaan van Vlissingenwebcam.

Vlissingenwebcam is ontstaan door het idee nog een webcam te plaatsen in Vlissingen en u een mooi beeld te geven van de andere kant van de Westerschelde. Er zijn in Vlissingen meerdere mooie webcams op de boulevard, maar we wilden de webcam liefhebbers toch een beeld geven van wat er om de hoek gebeurt en ook daar kunt u de scheepvaart voorbij zien komen. Samen met Ben de webmaster van onder andere www.rtvvlissingen.nl is deze website geworden tot wat ie nu is. Hij heeft samen met mij Vlissingenwebcam het leven ingeblazen en mij geholpen de website te onderhouden. De website is online sinds 8 mei 2009 en de webcam is online gegaan op 16 juni 2009. De webcam is geen 24 uur online zoals de andere, maar kunt u toch bij ons de grootste schepen voorbij zien komen. Ook heeft de website een andere look gekregen in de tussentijd en de reacties zijn positief. Dank u voor u bezoekje en veel kijk plezier.

Beetje info over de webmaster.

Zal me even voorstellen ik ben John en woon op een mooi plekje in de binnenstad van Vlissingen. Daarom wil ik het mooie uitzicht van deze webcam met u delen ter promotie van deze mooie stad aan de Westerschelde. Mocht u nog op of aanmerkingen hebben over deze website hoor ik dat graag. Laat u reactie achter in ons gastenboek. http://vlissingenwebcam.nl/gastenboek

Origins of Vlissingenwebcam.

Vlissingenwebcam was born with the idea to place a webcam in Flushing and to give you lovely picture of the other side of the Western Scheldt.
There are several beautiful Flushing webcams on the boulevard, but we wanted to give webcam lovers a picture of what’s happening around the corner
and you can watch the ship’s go by. The website has been online since May 8, 2009 and the webcam has gone online on June 16, 2009.
The webcam is not 24 hours online like the others.